0475 93 71 95

Uw specialist voor alle dakwerken, dakontmossing en dakreiniging

Contacteer ons

Herstellen en vervangen van dakgoten, bakgoten en afvoeren in Wemmel

Dakgoten en regenpijpen uit zink, alu of koper hebben een levensduur van pakweg 30 jaar en meestal zijn ze daarna deels of volledig aan vervanging toe wegens lekkend, doorgebogen, afgerukt, verkleurd, uit de mode… De opgesomde metalen goten en afvoeren kunnen af en toe nog gerepareerd worden. Goten uit PVC zijn niet herstelbaar en gaan ook maar half zo lang mee.

De zinkwerken van Brumas in Wemmel en omliggende steden krijgen een afwerkingsgraad van 5/5:

 

  • Werfbezoek en offerte kunnen snel verlopen.
  • Ons werk is technisch perfect in orde en mag gezien zijn: het geheel biedt visueel een kaarsrechte indruk, hanggoten of bakgoten hebben voldoende debiet en vloeien dus goed af, alle onderdelen zijn stevig verankerd, er is gedacht aan het voorkomen van verstoppingen door gebruik van bladvangers, controlepunten en dergelijke, de overgangen zijn gegarandeerd sluitend, koppelingen en aansluitingen zijn volledig OK.
  • Voor onze andere activiteiten verwijzen we naar pagina’s over het reinigen van pannendaken en leidaken –> dakontmossing, over het vernieuwen of herstellen van zadeldaken –> dakrenovaties hellende daken, het realiseren of vervangen van platformen –> platte daken, alle isolatiewerken aan hellende en platte daken –> dakisolatie, het binnentrekken van extra licht –> veluxen.

Onze troeven

Z

Kwalitatief werk

Wij leveren kwaliteit, werken met kennis van zaken, zijn op tijd gereed en bieden 10 jaar garantie na de oplevering.

Korte wachttijden

Door goed management en een gelimiteerde actieradius rond Grimbergen zijn we snel bij u voor een offerte en kunnen we meestal rap starten.

 

Interessante tarieven

Tijdens het werfbezoek kunnen we de situatie en haalbaarheid correct beoordelen. De tarieven zijn voordelig door onze lage kostenstructuur.

Servicegerichtheid

Klant is koning. Wij zorgen voor een prima organisatie en hebben speciale aandacht om de overlast voor uzelf en de buren strikt te beperken.

 

Offerte

Contacteer ons nu voor meer info over onze diensten en expertise.
Een werfbezoek en offerte zijn steeds vrijblijvend, maar verhelderend.

 

info@brumas.be

Bekijk onze pagina platte daken

Contact

GSM

0475 93 71 95

E-mail

info@brumas.be

Adres

Korenbloemstraat 4

1850 Grimbergen