0475 93 71 95

Uw specialist voor alle dakwerken, dakontmossing en dakreiniging

Contacteer ons

Veluxen, dakramen, dakkapellen bijsteken of vernieuwen in Zemst

Als geroutineerd dakwerker aanvaarden we ook kleinere opdrachten zoals het bijsteken en vervangen van veluxen of het uitwerken van dakkapellen in regio Zemst en omliggende steden. Ze halen licht in huis en vergroten alleszins figuurlijk maar soms ook letterlijk uw leefomgeving. Daarvoor concentreren we ons evenwel tot de eigen regio Zemst en deelgemeenten.

Onze manier van werken:

  • De patroon komt het werk en de omstandigheden ter plaatse bekijken en bezorgt u rap een prijsofferte.
  • Het motto is efficiëntie in het werk: eventuele afbraakwerken gebeuren oordeelkundig en met volledige opkuis. Dakramen moeten volgens de regels van het vak worden geplaatst. Dit wil dus zeggen: op de precieze hoogte, onder piekfijne afwerking zowel langs binnen als langs buiten en bovenal: hermetisch wind- en waterdicht. Er is 10 jaar garantie.
  • Ook voeren we alle opdrachten van zinkwerk uit zoals dakgoten of regenpijpen herstellen en schoorstenen afdichten, platte daken in roofing of rubber verbeteren, daken ontmossen, gevels, opritten en terrassen reinigen onder druk.

Onze troeven

Z

Kwalitatief werk

Wij leveren kwaliteit, werken met kennis van zaken, zijn op tijd gereed en bieden 10 jaar garantie na de oplevering.

Korte wachttijden

Door goed management en een gelimiteerde actieradius rond Grimbergen zijn we snel bij u voor een offerte en kunnen we meestal rap starten.

 

Interessante tarieven

Tijdens het werfbezoek kunnen we de situatie en haalbaarheid correct beoordelen. De tarieven zijn voordelig door onze lage kostenstructuur.

Servicegerichtheid

Klant is koning. Wij zorgen voor een prima organisatie en hebben speciale aandacht om de overlast voor uzelf en de buren strikt te beperken.

 

Offerte

Contacteer ons nu voor meer info over onze diensten en expertise.
Een werfbezoek en offerte zijn steeds vrijblijvend, maar verhelderend.

 

info@brumas.be

Bekijk onze pagina zinkwerk

Contact

GSM

0475 93 71 95

E-mail

info@brumas.be

Adres

Korenbloemstraat 4

1850 Grimbergen