0475 93 71 95

Uw specialist voor alle dakwerken, dakontmossing en dakreiniging in Jette

Contacteer ons

Ontmossen van daken in Jette = de specialiteit van Brumas

We zijn als ervaren firma gespecialiseerd in dakontmossing in Jette en omliggende steden en alle overige ontmossingswerken, voornamelijk van particuliere woningen met zadeldak.

De redenen waarom dakontmossing in Jette te overwegen valt

De motieven tot ontmossen en reinigen van pannen of leien daken kunnen uiteenlopend esthetisch of praktisch van aard zijn:

 • Mos ontsiert en wordt als storend ervaren. Een dak is door zijn dominantie bepalend voor de uitstraling van de ganse woning.
 • Hardnekkige mosgroei richt op de middellange termijn schade aan door de dakbedekking poreus te maken en er daardoor al vrij snel waterinsijpeling ontstaat. Gevolgen daarvan zijn: vochtproblemen in huis en finaal een rottende dakconstructie.

De ontmossingstechniek in Jette in functie van materiaal en vervuilingsgraad

Dakreiniging, alsook het ontmossen van opritten, gevels, goten en dergelijke vergen telkens een aparte approach:

 • We reinigen onder hoge druk: deze variëren we naargelang de vervuilingsgraad en, belangrijk punt, naargelang het materiaal: klassieke pannen, tegelpannen, betonpannen, natuurleien en leien van vezelcement zijn allemaal verschillend.
 • Voor zover nodig beperken we het gebruik van specifieke reinigingsproducten tot enkel ecologische.
 • Het intens naspoelen is van tel opdat zeker geen sporen van mossen of algen zouden achterblijven.
 • Preventieve anti-mos stoffen, emulsies en/of coatings kunnen in een volgende fase worden aangebracht, ook weer in functie van de categorie van het dakbedekkingsmateriaal. Natuurleien bijvoorbeeld mogen zeker niet worden gecoat. Tegelpannen dan weer worden behandeld met een waterwerende hydrofuge. Enzovoort.
 • In bosrijke omgevingen is periodiek reinigen en systematisch voorzien van antimosproducten een aanbevolen werkwijze en helpt onmogelijke situaties voorkomen.

De kenmerken van Brumas: expert in dakreiniging en ontmossing van daken in Jette:

 • Vooreerst: we leveren kwalitatief werk met kennis van zaken en bieden onbevreesd 10 jaar garantie na oplevering. Bijkomend zijn: onze prima organisatie, de aangepaste uitrusting en speciale aandacht om de overlast voor uzelf en de buren te beperken tot het minimum.
 • Vlotte bereikbaarheid.
 • Werfbezoek en prijsofferte zijn altijd vrijblijvend maar verhelderend.
 • Korte wachttijden door goed management en gelimiteerde actieradius, zijnde de wijde regio rond Jette en alle deelgemeenten.
 • Interessante tarieven door onze relatief lage kostenstructuur.
 • Servicegerichtheid: terwijl er dan toch zijn, nemen we – om u te dienen – alle complementaire opdrachten aan zoals herstellingswerken aan daken en dakgoten, dakrenovaties, steken van veluxen of dakisolatie, reinigen van gevels, opritten en terrassen, andere herstellings- & reinigingswerken.

U kan rekenen op Brumas voor alle ontmosingswerken van daken in Jette en omstreken

Onze troeven

Z

Kwalitatief werk

Wij leveren kwaliteit, werken met kennis van zaken, zijn op tijd gereed en bieden 10 jaar garantie na de oplevering.

Korte wachttijden

Door goed management en een gelimiteerde actieradius rond Grimbergen zijn we snel bij u voor een offerte en kunnen we meestal rap starten.

 

Interessante tarieven

Tijdens het werfbezoek kunnen we de situatie en haalbaarheid correct beoordelen. De tarieven zijn voordelig door onze lage kostenstructuur.

Servicegerichtheid

Klant is koning. Wij zorgen voor een prima organisatie en hebben speciale aandacht om de overlast voor uzelf en de buren strikt te beperken.

 

Offerte

Contacteer ons nu voor meer info over onze diensten en expertise.
Een werfbezoek en offerte zijn steeds vrijblijvend, maar verhelderend.

 

info@brumas.be

Bekijk onze pagina dakrenovaties

Contact

GSM

0475 93 71 95

E-mail

info@brumas.be

Adres

Korenbloemstraat 4

1850 Grimbergen