0475 93 71 95

Uw specialist voor alle dakwerken, dakontmossing en dakreiniging in Zemst

Contacteer ons

Dakwerken Zemst voor alle daktypes van hellende en platte daken

We doen dakwerken in Zemst groot en klein aan woningen en andere gebouwen binnen een straal van ongeveer 25km. Onze dakwerken zijn verdeeld in 2 soorten: leggen of vervangen van schuine daken (de zogenaamde hellende daken) in alle denkbare materialen (dakpannen, tegelpannen, betonpannen, dakplaten, leien,kunstleien) en het leggen of vervangen van platte daken waarvoor we naar de gelijknamige pagina verwijzen.

 

Dakwerken te Zemst omvat heel wat meer dan alleen maar dakpannen leggen

  • Plaatsen van het onderdak in fleece of menuiserite met dampscherm.
  • Dakisolatie voorzien.
  • De pannen, leien of platen leggen op de panlatten.
  • Belangrijk punt in dakwerken: nauwkeurige afwerking van zijkantennokken en doorvoeren rond schouwen en ventilatie uitlaten
  • Voorzien en aansluiten van dakgoten en regenpijpen.

De pro’s van Brumas: expert in dakwerken en dakherstelling in Zemst

  • We komen voorafgaand naar de werf om kennis te maken, de situatie te bekijken, uw wensen te vernemen en indien voorhanden het architectenplan of lastenboek te raadplegen. We kunnen al snel beoordelen wat er dringend is, wat nodig of wenselijk lijkt en wat eventueel kan uitgesteld worden. Onze expertise krijgt u er gratis bij.
  • De competitieve dakofferte wordt altijd gedetailleerd en volledig uitgeschreven, dus zijn er geen verrassingen achteraf.
  • Bij goedkeuring door u spreken we voor een precieze timing af voor uw dakwerken te Zemst: de wachttijden bij ons zijn tamelijk kort doordat we een klein familiebedrijf zijn en bijna uitsluitend in de eigen streek werken.
  • Al de dakwerken in Zemst worden mee uitgevoerd door mezelf, de zaakvoerder. Er wordt nauwkeurig gewerkt en immer met kwalitatieve materialen. Onze daken zijn waterdicht, winddicht en luchtdicht voor 100%.
  • Persoonlijke benadering en dienstverlening zijn voor ons heel belangrijk. Daarom nemen we er, naast de eigenlijke dakwerken, soms ook andere opdrachten bij zoals gevelwerken en reinigen van opritten, parkings en terrassen.

Onze troeven

Z

Kwalitatief werk

Wij leveren kwaliteit, werken met kennis van zaken, zijn op tijd gereed en bieden 10 jaar garantie na de oplevering.
 

Korte wachttijden

Door goed management en een gelimiteerde actieradius rond Zemst zijn we snel bij u om prijs te maken. We kunnen meestal tamelijk rap starten. Dringende dakherstellingen na een storm bijvoorbeeld, nemen we er tussen.

 

Interessante tarieven

Tijdens het werfbezoek kunnen we de situatie en haalbaarheid correct beoordelen. De tarieven zijn voordelig doordat we onze vaste kosten onder controle hebben. We werken altijd in het voordeel van onze klant, dus onnodige uitgaven doen we niet.

Servicegerichtheid

Klant is koning. Wij zorgen voor een prima organisatie en hebben speciale aandacht om de overlast voor uzelf en de buren strikt te beperken. Het afval nemen we dagelijks mee: opgeruimd staat netjes.

 

Offerte

Contacteer ons nu voor meer info over onze diensten en expertise.
Een werfbezoek en offerte zijn steeds vrijblijvend, maar verhelderend.
info@brumas.be
Ontmossing daken Grimbergen ✅Dakrenovaties, platte daken

Contact

GSM

0475 93 71 95

E-mail

info@brumas.be

 

Adres

Korenbloemstraat 4

1850 Grimbergen